top of page

Nerissa Mefa'da Satılık Lüks Konutlar



Mersin'in merkez ilçelerinden olan Yenişehir, son 20 senede yaşadığı dönüşümle ve de gelişimle herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Özellikle, ilçenin kuzeyinde oluşan yeni yaşam alanları görenlere parmak ısırtacak cinsten.


Birçok yeni projeye ev sahipliği yapan Yenişehir ilçesinde son dönemde en fazla konuşulan proje ise Nerissa Mefa olarak öne çıkıyor. %95'i yeşil alan iddiasıyla kusursuz bir yaşam vaadeden projenin en dikkat çeken özelliklerinden birisi de 31.kattan sonraki yaşam alanı.


31inci katta bulunan Sky Spası, 32. katta bulunan Türkiye'nin en yüksek yüzme havuzu Sky Pool'u ve 34. katta konumlanan Sky Gym'i ile adeta 5 yıldızlı bir oteli andıran projenin hızlı bir şekilde inşaası devam etmekte.



Yalnız sosyal alanlarıyla değil binanın sağlamlığıyla da öne çıkan Nerissa Mefa'nın temelinde son teknoloji olan fore kazık sistemi kullanılmış olup deprem bölgesinde olmamızdan çekinen vatandaşlarımızın da gönlüne bir su serpmektedir.


Projede toplam 53 konut bulunmakta olup bunların 2'sinin dublex olarak tasarlandığı söylenebilir. Konut sayısının azlığı sebebiyle tamamen ayrıcalıklı bir yaşam konut sahiplerini bekliyor olacak.


Nerissa Mefa Satılık Konutlar


2022'nin bahar aylarında dairelerinin teslimi planlanan Nerissa Mefa'da satılık konutlar ve daireler hala mevcut durumdadır. Daha fazla bilgi almak için hemen 0 530 235 08 33 numarasını arayabilirsiniz. Proje hakkındaki detaylı bilgiler ise nerissamefa.com'da bulunmakta.

bottom of page