top of page

Mersin Satılık Daire İlanlarının En Fazla Konuşulanı Nerissa Mefa



Mersin gayrimenkul piyasası son birkaç yıldır oldukça hareketli. Bu hareketin en büyük sebeplerinden birisi ise şehrin aldığı yabancı göçü olarak vurgulanıyor. Uzun süredir devam eden Suriye'deki savaştan yıllardır kaçanlarla birlikte Taşucu'ndaki nükleer santral işini üstlenen Rus vatandaşları şehre yerleşen en büyük iki kitle olarak dikkat çekiyor.


Mersinliler tarafından "Cennet Şehir" diye tabir edilen kent bu kavramın hakkını oldukça fazla veriyor. Öyle ki; rahat yaşam tarzına uygun düzenlemeleriyle, parklarının çokluğuyla, doğasının güzelliğiyle Mersin son dönemde yaşanılası şehirlerimiz arasında ilk sıraları alıyor.


Durum böyle olunca Mersin'de Satılık Daire ilanları fazlaca hareketleniyor. Bu yaşanan hareketlilikte en fazla göze çarpan sıfır konut projesi ise Nerissa Mefa oluyor.



Nerissa Mefa tek binada 34 kat olarak inşaasına devam eden bir projedir. Teslim tarihi 2024'ün ilk çeyreği olarak belirlenen projede yok yok. Türkiye'nin en yüksek yüzme havuzu 32.kattaki Sky Pool'u ve toplam alanın %95'ine denk gelen yeşil alanı Gardenia'sı projenin en fazla göze çarpan özelliklerinden.


Bulutların üzerinde masalsı bir yaşam mottosuyla yola çıkan Nerissa Mefa 31. kattaki Sky Spa'sı ve 34. kattaki Sky Gym'i ile şehirdeki en prestijli yaşam alanı olmaya aday konumda.


Projenin arkasındaki Mefa İnşaat ise sektörün öncü inşaat firmalarından olup uzun yıllar yurt içi ve dışında birçok projeye imza atmıştır.


Siz de Mersin'deki en popüler satılık dairelerden birisinde yaşamak isterseniz hemen şu linki ziyaret edebilir ya da 0 530 235 08 33'ü arayabilirsiniz.


bottom of page